Hoi beste mensen,

Als wij terugdenken aan onze vakantie bij jullie schieten ons direct twee gedachtes in. Als eerste de rust die daar uitstraalde, en ten tweede de fantastische flora en fauna. We konden heerlijk genieten van alles om ons heen. De lucht, de vogels en de natuur. Genieten vanaf het mooie terras.

Ook het contact met jullie werd zeer op prijs gesteld. Gezellig praatje altijd leuk. We zagen wel of er tijd voor was maar bij jullie was er altijd tijd. Het hele appartementen complex zag er zeer onderhouden uit. Prima allemaal. Heel schoon en goed onderhouden.

Voor iedereen een aanrader! En als het aan ons ligt tot ziens.

Cock en Magda Versluis

Beste familie,

Na een lange reis vanuit Nederland werden wij zeer aangenaam verrast door het mooie “Leyvinie”. Een oase van rust, verwennerij (met de broodjes en aanschuiven tijdens het diner), zon en plezier.
Onze meiden hebben zich heerlijk vermaakt in het zwembad. En met de hond, poes en het kuiken....waarvan iedereen zich afvroeg wat voor kuiken dat nu toch was? Wij hebben ons ook goed vermaakt met zwemmen en lezen. 14 Juli hebben we het vuurwerk bekeken in Terrasson. Groots vuurwerk was dat. Een aanrader.

Het huisje was heerlijk. Goede bedden, genoeg ruimte en keukengerei. Ook is het fijn, met een gezin met jonge kinderen, dat er een wasmachine aanwezig is.

Wij hebben erg genoten en hopen ooit nog eens terug te komen op “Leyvinie”!

Hartelijke groeten van
Djerry, Adriette, Sophianne, Jasmijn en Dorian Tervoort. (inmiddels geboren... toen nog in blijde verwachting!)

Lieve Helma, Leo, Sacha, Sander en Lien,

Wat een topweek hebben we bij jullie gehad, echt alles was perfect. Het huisje was prachtig, heerlijk zwembad en de hele entourage was gewoonweg schitterend. Wij hebben ook veel respect voor jullie dat het allemaal zo netjes en bijgehouden is en natuurlijk zeker de ontzettende gastvrijheid. Wat een lieve mensen zijn jullie, niks is teveel als je iets vraagt en de leuke tips die jullie geven. De warme broodjes iedere ochtend en de heerlijke maaltijden die Helma verzorgd, wat ontzettend gezellig is. Wij vonden het echt tot rust komen bij jullie. En dan de omgeving wat is het daar mooi met zoveel mooie plekken om te bezichtigen en prachtige wandelingen die je kan maken. Ook Sander en Sacha zijn zulke lieverds met een heerlijk restaurant, ook bij hen wordt je zo gastvrij ontvangen.

Wij kunnen echt geen min puntje bedenken tijdens deze vakantie en willen jullie daarom nogmaals bedanken voor een heerlijke week en we komen zeker nog een keer terug.

Veel Liefs,
Sylvia en Erwin

Lieve Helma, Leo, Sasha en Sander,

Dank jullie wel voor een ongelooflijk fijne week bij jullie. Petje af hoe jullie alles piekfijn in orde hebben en houden op jullie meer dan prachtige 'domaine'! We hebben genoten van onze tijd bij jullie en dat komt zeker ook door jullie hartelijkheid, niets is teveel. En wat hebben jullie heerlijk voor ons gekookt, zowel Helma als Sander. En helaas, ook wij hebben het recept van de befaamde appeltjessoep niet van Helma kunnen ontfrutselen, wat was die lekker... Wij kijken terug op een meer dan heerlijke tijd bij jullie, ons rugzakje met mooie herinneringen is weer iets zwaarder geworden!

Veel liefs van Olaf en Ingeborg

Wij hebben in september een heerlijke week gehad in huisje Syrah; onze zoon Noud van 1 jaar kon lekker in en om het huis kruipen. Wij hebben een aantal leuke uitstapjes gemaakt in de omgeving en genoten van de rust en het prachtige uitzicht. Iedere ochtend warme broodjes en een paar keer 's avonds gedineerd bij Leo en Helma. We kunnen er weer even tegen!!
Remco, Saskia en Noud.