Beste Leo, Helma, Sacha en Sander,

Na zeven keer (!) Leyvinie werd het wel eens tijd om onze lof uit te spreken over deze geweldige plek in hartje Frankrijk. Leyvinie is voor ons telkens weer een combinatie van rust, ontspanning en gezelligheid. Het complex is prachtig. Mooi groen, met een fijn zwembad die voor de nodige verkoeling zorgt. En het uitzicht is schilderachtig... prachtig! En zelfs na de zes voorafgaande keren hebben we dit jaar weer bezienswaardigheden in de omgeving ontdekt waar we nog nooit waren geweest. Meer dan genoeg te doen dus om en rond Leyvinie/Perpezac Le Blanc. Aanraders zijn ook de marktjes in Objat en Terrasson.

Na zes keer gebruik te hebben gemaakt van het heerlijke twee persoonshuisje Sauvignon (wat wij inmiddels als “ons huisje” beschouwen), viel deze keer de keuze voor Syrah. Ook Syrah is een prachtig huisje!. Authentiek (inclusief houtkachel die ons de eerste avonden goed heeft verwarmd) en voorzien van alle moderne gemakken.

Dit jaar hebben we ook voor het eerst kennis gemaakt met “La Bonne Vie”, het hotel/restaurant dat door Sacha en Sander wordt gerund. We hebben daar heerlijk gegeten! Een goede toevoeging aan de gehele ervaring. Leuk om te zien dat Sacha en Sander nu hun eigen stekje hebben.
Tenslotte is een avond eten bij jullie op het terras (of binnen bij de haard) gegarandeerd een gezellige avond met heerlijk eten.

Niet alleen wij als 50+’ ers genieten zo van Leyvinie. Ook onze zoon en schoondochter gingen dit jaar al voor de tweede keer mee en vinden het er heerlijk. Een ervaring voor jong en oud (nou ja, oud...) dus.

Tot de volgende keer!
Liefs

Rob, Hanny, Jurriën en Annechien